Hoe werkt het?

Premeno zijn prettige, naar het lichaam gevormde, vaginaal ovules. Door hun vorm zijn ze eenvoudig in te brengen.

Hoe wordt Premeno gebruikt?

  • Bij vaginale droogheid in het algemeen of tijdens en na de overgang: Oplaaddosis: Breng eerst gedurende een periode van 14 aaneengesloten dagen, 1 ovule ’s avonds vóór het slapen gaan in.
  • Onderhoudsdosering: Voor een aanhoudend effect dient u, zolang als u dit wenselijk acht, na de oplaaddosis 1 ovule per 3 dagen in te brengen.
  • Bij vaginale wondheling:Breng 1 ovule ’s avonds vóór het slapen gaan in, gedurende 14 dagen. Indien nodig mag de behandeling worden herhaald tot de klachten zijn verholpen.

Hoe brengt u de ovules in?

Scheur één van de ovules van de strip. Neem de ovule uit de strip door de twee voorgesneden lipjes aan de bovenzijde van de strip uit elkaar te trekken. Breng altijd ‘s avonds voor het slapen gaan, 1 vaginaal ovule diep in de vagina in.

U kunt dit het beste doen in rugligging met opgetrokken knieën. Neem de vaginaal ovule tussen duim en wijsvinger en breng deze met de spitse zijde zo diep mogelijk in. Met uw middelvinger kunt u vervolgens de ovule dieper in de vagina inbrengen. Was uw handen vóór en na het inbrengen.

Download de gebruiksaanwijzing